SOFT galleri //
Norske tekstilkunstnere

Rådhusgaten 20
0151 Oslo

tlf: +47 22 33 59 82

E-postadresser:

formidling[att]softgalleri.no

Åpningstider:
Tirsdag-fredag: 12-17
Lørdag-søndag: 12-16
Mandager stengt

Galleriet er stengt i jule- og påskeferie, samt hele juli måned hvert år.
Følg oss på sosiale medier:

Facebook

Instagram

Aktuelt: Kunngjøringer


Velkommen til åpen dag på Søndre Green gård lørdag 1. september!

Velkommen til åpen dag på Søndre Green gård lørdag 1. september!

Norske tekstilkunstnere (NTK) og Kristin Lindberg inviterer til åpen dag på Søndre Green gård i forbindelse med det årlige kunstneroppholdet Green AiR. Gratis buss tur/retur Oslo (begrenset antall plasser).

Åpen dag lørdag 1. september kl. 12.00 - 15.00.

Fra søndag 5. august til søndag 2. september avholdes det årlige kunstneroppholdet for tekstilkunst, Green AiR, på Søndre Green gård som ligger ved foten av Norefjell i Krødsherad kommune i Buskerud.

Årets kunstnere er Alice Hualice (Russland), Martha Tuttle (USA), Hanna Roloff (Norge) og Brynhild Slaatto (Norge).

De fire kunstnerne har blitt juryert inn etter en Open Call av styret i NTK. Kunstneroppholdet ble initiert av NTK i 2015 for å skape en arena for fordypning og konsentrasjon, bidra til utvikling og synliggjøring av tekstilkunst og fremme kontakt mellom kunstnere med ulik tilnærming til tekstilfeltet. Kunstneroppholdet har tidligere blitt avholdt i 2016 og 2017.

På åpen dag lørdag 1. september blir det en unik mulighet til å møte kunstnerne i deres egne arbeidsrom og føle på stemningen på en gård helt utenom det vanlige.

Program for dagen kommer.

Gratis buss
NTK kjører gratis buss fra Oslo sentrum lørdag 1. september kl. 10.00 med retur kl. 15.30 - 16.00 fra gården. Førstemann til mølla gjelder. Send en e-post til .(JavaScript must be enabled to view this email address) for påmelding.