SOFT galleri //
Norske tekstilkunstnere

Rådhusgaten 20
0151 Oslo

tlf: +47 22 33 59 82

E-postadresser:

formidling[att]softgalleri.no

Åpningstider:
Tirsdag-fredag: 12-17
Lørdag-søndag: 12-16
Mandager stengt

Galleriet er stengt i jule- og påskeferie, samt hele juli måned hvert år.
Følg oss på sosiale medier:

Facebook

Instagram

Aktuelt: Kunngjøringer


Lørdag 31.august kl 14.00 i SOFT galleri

Spinne, luke, være sammen med dyr
Velkommen til performance med Siri Espeseth, Dyveke Sanne og Anne Karin Jortveit

Siri Espeseth er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, kunstfag, avdeling for tekstil. Hun jobber i hovedsak med ull, spinning og veving. Hun er opptatt tekstilhistorie og begynnelser. En slik begynnelse finner hun i råmaterialet, håndverket og arbeidsprosessen. Det har også resultert i at hun etter nylig endt utdannelse har funnet sitt eget utgangspunkt å jobbe ut i fra, som er sterkt knyttet til sauegården hun vokste opp på i Nesbyen i Hallingdal, hvor hun i dag bor og jobber.

Dyveke Sanne er blant annet utdannet fra Statens kunstakademi og Statens håndverks - og kunstindustriskole. Hun arbeider ofte med installasjoner som forholder seg til et aktivt, medvirkende publikum, og har hatt en rekke kunstoppdrag i offentlige rom. For kunstprosjektet ved Svalbard Globale Frøhvelv ble hun tildelt norsk lyspris i 2009. Sanne underviser ved Kunsthøgskolen i Oslo, og var konsulent og leder for kunstutvalget for Nytt konserthus i Stavanger (For KORO). Sanne bor og arbeider i Asker/Oslo.

Anne Karin Jortveit er utdannet fra Statens kunstakademi, Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo og Akershus. I tillegg til å utvikle egne kunstprosjekter arbeider hun som frilansskribent og gjestelærer. Hun har tidligere vært konservator ved Museet for samtidskunst. Hun kuraterte kunst og økologiprosjektet Gentle Actions på Kunstnernes Hus høsten 2010 (sammen med Eva Bakkeslett). Jortveit bor og arbeider i Oslo.